Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

logo ga4trainingen.nl

Felipe Wesbonk

Trainer, coach en consultant met specialisme in

Google Analytics 4 (GA4), datavisualisatie en conversie-optimalisatie

24 jaar

Analytics en

conversie-optimalisatie ervaring

+2340

Cursisten getraind

10 jaar

Ervaring in les geven

Ik ben een inspirerende, op groei gerichte coach/trainer/consultant in online marketing. Met 24 jaar specialistische kennis van Google Analytics (GA4), datavisualisatie en conversie-optimalisatie, opgedaan in verschillende markten, zowel in grote organisaties als het MKB.

10 jaar ervaring als docent/trainer

Ik ben als docent verbonden aan Competence Factory en Beeckestijn Business School, waar ik lessen verzorg met name op het gebied van Google Analytics, GTM en datavisualisatie (LookerStudio).

logo Beeckestijn Business Schoollogo competence factory

Kennis van ai-toepassingen

Ook merk ik dat veel organisaties worstelen met het toepassen van ai-tools in hun marketing en bedrijfsprocessen. Ik ben mij meer gaan bekwamen in de mogelijkheden van AI en volg hier een intensieve opleiding voor. In mijn trainingen en coaching neem ik het toepassen van AI uiteraard mee, zodat je op een efficiënte manier online marketing kan doen. Mijn kennis van AI gebruik ik om bedrijven te helpen AI te integreren in hun marketing en processen. 

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Felipe Wesbonk trainer online marketing

En ja, naast digital marketing heb ik grote interesse in hoe mensen denken, reageren, beslissingen nemen en welke rol het onbewuste brein hierin speelt. Hoe je ook meer uit jezelf kan halen en bewust wordt van de onbewuste processen in je communicatie.


Dat is de reden dat ik Master Practitioner NLP ben. NLP helpt mij ook in mijn trainingen, om zo goed mogelijk contact te hebben met de deelnemers en mijn boodschap zo goed mogelijk te communiceren. Het maakt ook dat ik conversie-optimalisatie vanuit de psychologie zo interessant vindt.


Door te weten hoe het brein werkt en dit online door te voeren, haal je meer rendement uit je website en online activiteiten. 

Wat wil je gaan doen?

Copyright ©2024 WebExpertise

Cookieverklaring