Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

logo ga4trainingen.nl

Felipe Wesbonk

Trainer, coach en consultant met specialisme in

Google Analytics 4 (GA4), datavisualisatie en conversie-optimalisatie

24 jaar

Analytics en

conversie-optimalisatie ervaring

+2340

Cursisten getraind

10 jaar

Ervaring in les geven

Ik ben een inspirerende, op groei gerichte coach/trainer/consultant met specialisatie in analytics (GA4), datavisualisatie en conversie-optimalisatie.

Sinds het jaar 2000 ben ik actief op het gebied van digital marketing en heb ik ruime ervaring en uitgebreide kennis in online marketing strategie, e-commerce, zoekmachine-optimalisatie (SEO), Google Analytics en website-/conversie-optimalisatie, zowel in grote organisaties als het MKB. In de ruim 10 jaar bij Traffic Builders (online marketing bureau) als Productmanager Digital Analytics en later als digital strateeg heb ik vele diverse organisaties in verschillende branches geholpen met online marketing.

In 2014 tevens begonnen als docent/coach voor de analytics en conversie-optimalisatie lessen en examinator bij diverse online marketing opleidingen van SRM. Sinds 2019 ben ik als docent verbonden aan Beeckestijn Business School, waar ik lessen verzorg met name op het gebied van Google Analytics, GTM en datavisualisatie (LookerStudio).

WebExpertise

In mei 2012 ben ik gestart met WebExpertise. In eerste instantie zodat ik door opleidingsinstituten als docent ingehuurd kon worden voor het verzorgden van trainingen. Sinds 2021 ben ik fulltime bezig met WebExpertise en help ik organisaties te groeien in online marketing. Dat doe ik enerzijds als freelancer, anderzijds door het geven van trainingen. Zowel open trainingen voor individuele inschrijvingen als incompany trainingen, op maat gemaakte trainingen voor je team.


In 2022 heb ik de Praktijkgerichte E-learning Google Analytics 4 ontwikkeld, welke uiteraard steeds wordt ge-updated. Op deze manier hoop ik ook zo veel mogelijk mijn kennis te kunnen delen. 


NLP

En ja, naast digital marketing heb ik grote interesse in hoe mensen denken, reageren, beslissingen nemen en welke rol het onbewuste brein hierin speelt. Hoe je ook meer uit jezelf kan halen en bewust wordt van de onbewuste processen in je communicatie. Dat is de reden dat ik in 2010 de opleiding Practitioner NLP ben gaan doen en 3 jaar later de Master Practitioner NLP (Neuro Lingu├»stisch Programmeren). Het is een geheel aan instrumenten en technieken om zoveel mogelijk uit je leven, je werk en je relaties te halen. NLP helpt mij ook in mijn trainingen, om zo goed mogelijk contact te hebben met de deelnemers en mijn boodschap zo goed mogelijk te communiceren. Het maakt ook dat ik conversie-optimalisatie vanuit de psychologie zo interessant vindt. Door te weten hoe het brein werkt en dit online door te voeren, haal je meer rendement uit je website en online activiteiten. 

Wat wil je gaan doen?

Copyright ┬ę2024 WebExpertise

Cookieverklaring