Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

logo ga4trainingen.nl

Reviews

Wat anderen zeggen over Felipe als trainer

Hele waardevolle training! Zowel voor beginnende GA4 gebruikers als meer ervaren marketeers.
Er is voldoende ruimte voor vragen en 
Felipe let goed op dat iedereen (elk niveau) er voldoende uit kan halen.

daphne smaling

Daphne Smaling

Semosa Marketing

De GA4 training is een echte aanrader voor elke online marketeer! In een dag heb je het onder de knie door een goede combinatie van theorie en praktijk. De expertise van Felipe op het gebied van Google Analytics is ongeëvenaard en hij kan goed uitleggen met concrete voorbeelden uit het vakgebied. Ik ben weer helemaal up-to-date! 

Jessie de Booij

Jessie de Booij

DigitJes

Ik heb de GA4 training ervaren als een hele prettige en inhoudelijk sterke training. De trainer Felipe wisselt de training goed af tussen theorie en praktijk en creëert veel ruimte om met alle cursisten mee te kijken. Met deze training leg je een sterke basis om met GA4 aan de slag te gaan. Een absolute aanrader voor alle online marketeers! 

Barbara Vleeming

Barbara Vleeming

B. Digital Minded

Een fijne, heldere en professionele 1-daagse training Google Analytics 4 gevolgd. Goede opbouw, inhoud en tijdens de les ook praktische oefeningen. Hoewel de groep divers was, lukte het Felipe toch om iedereen op een prettige manier betrokken te houden. De belangrijkste instellingen in GA4 werden tijdens de training gelijk gedaan. De stof moet na afloop echt even landen, het is daarom fijn dat we via de mail nog een hand-out (PDF) als naslagwerk om alles nog eens rustig na te lezen. Felipe is zeer bekwaam, vriendelijk, benaderbaar en is er echt om je verder te helpen. De locatie en lunch waren ook geweldig. Tijdens de lunchpauze was er zelfs nog een leuke sport/spel activiteit gepland. Helaas kon ikzelf door een blessure niet meedoen, maar zelfs het toekijken was al even lekker om de zinnen te verzetten. Zeker een aanrader deze training!

Marjan Cornelissen

M. Cornelissen

LocoHippo

Het was behoorlijk veel stof, maar hij wist ons goed uit te leggen wat het verschil tussen UA en GA4 is, hoe GA4 werkt, hoe je het in kunt richten en een stuk over GTM. Dit met een praktische hand-out waarbij je stap voor stap opdrachten kon volgen. Hierdoor ben ik weer een stuk wijzer geworden van GA4/ GTM. Ik had veel extra vragen en Felipe wist me ondanks dat sommige vragen wat verder gingen goed te helpen en gaf net dat stukje extra door nog 1-op-1 met mij mee te kijken. Ik ben zeer te spreken over Felipe als persoon en over de training. Ik kan hem dan ook zeer aanbevelen.

Nicole van Wijngaarden

Nicole van Wijngaarden

Online Advertising Europe

In mijn rol als programmamanager online marketing bij SRM werk ik veel met Felipe samen. Felipe omschrijven gaat het beste wanneer ik zijn studenten/deelnemers quote:
"
Steekt er als docent met kop en schouders bovenuit. Duidelijk, kennis van zaken, prettige interactie en voldoende ruimte voor uitleg en praktijk."
"
Hij vertelde dat hij docent en coach is. En dat merk je. Zijn presentatie was helder, goed gedoseerd en gericht op kennisoverdracht en kennisaankomst."
"Fijne les. Ik merk dat GA steeds makkelijker wordt. 😄"

Recent rondde ik drie groepen Online marketeer B af. Dat is een intensieve opleiding van zo'n 16 maanden waarin Felipe altijd een grote rol speelt. Toen ik binnen de drie groepen vroeg: wie was jullie favoriete docent?, kreeg ik van alle drie de groepen hetzelfde antwoord: Felipe!!! En dat is bijzonder gezien de line-up aan geweldige docenten die voor deze groepen hebben gestaan.

Naast doceren vervult Felipe ook de rol van mentor/coach bij SRM. Hier zoekt hij altijd de diepgang op met zijn deelnemers en zorgt ervoor dat iedereen een
volgende stap kan maken met hun uitdagingen. Wat ik verder nog kan meegeven over Felipe is dat hij altijd klaar staat om mee te denken, pro-actief met verbeterpunten komt, een enorme passie heeft voor zijn vak en iedereen onder zijn vleugels graag verder wil helpen. En dan heb ik het nog niet gehad over het feit dat hij altijd bezig is met zichzelf verder bekwamen, of het nu inhoudelijk is of in zijn rol als docent/coach.

Stephan Stegeman

Stephan Stegeman

Connecting vegan businesses with customers and investors

Tijdens de opleiding Online Marketeer B bij SRM ben ik erachter gekomen dat CRO en Webanalytics de vakgebieden zijn waarin ik verder wilde specialiseren. Felipe heeft mij een hoop kennis bijgebracht, en mede door zijn lessen heb ik een carrièreswitch kunnen maken. Alle besproken onderwerpen pas ik nu dagelijks toe in de praktijk.

Karin Renting

Karin Renting

CRO/UX Specialist

Vertrouwd door bekende merken

Onderstaand een aantal logo's van merken die naar volle tevredenheid een incompany training hebben gehad en/of die deelnemers hadden in een van de GA4 trainingen

logo Kamera Express
logo rcn vakantieparken
logo feyenoord
logo Breda University of Applied Sciences
logo rotterdams philharmonisch orkest
logo vergelijk.nl
logo Specialized
logo Normec
logo PAVO
logo Hogeschool Utrecht
12

Wat wil je gaan doen?

Copyright ©2024 WebExpertise

Cookieverklaring